Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Biefstuk in pittige marinade

Het geheim van een lekker stukje vlees is een goede marinade én rust - zodat alle smaken in het vlees trekken. De marinade in dit recept is kruidig en leent zich uitstekend voor verschillende vleessoorten. De mosterd maakt de marinade wat scherp van smaak en de gerookte paprikapoeder zorgt voor een pittige en rokerige smaak.

  1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
    VRAAG & ANTWOORD

    ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

    ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’