Wat Eten We Vandaag: Britse fish pie

Goed, het mag dan wel een Britse fish pie heten maar dit gerecht lijkt toch behoorlijk veel op een Hollandse ovenschotel met vis. Wat het ook is, heerlijk is het zeker. En makkelijk ook. 

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 45 minuten

Ingrediënten
4 hardgekookte eieren
- 140 g witte cheddar

Vulling
450 ml visbouillon
- 1 prei
- 2 wortels
- 30 g boter
- 25 gr bloem
- 100 ml slagroom
- Zout en peper
- 300 g kabeljauw
- 300 g zalm
- 75 g doperwten

Stamppot
1 kg kruimige aardappels
- 150 slagroom
- 30 g boter
- Zout en peper

Benodigdheden
Pureestamper, ovenschaal (circa 25 cm diameter x 6 cm hoog)

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Britse fish pie © 24Kitchen