Wat Eten We Vandaag: Bruschetta met zuurdesembrood
Deze bruschetta is het perfecte borrelhapje, maar ook heerlijk als tapas of lunch. Door de gekleurde snoeptomaatjes zet je een kleurrijk feestje op tafel en waan je je even op vakantie in het zonnige zuiden.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: lunch
Ingrediënten:
- 4 sneetjes zuurdesembrood
- 4 el olijfolie
- Peper en zout
- 4 tl Italiaanse kruiden
- 500 gr snoeptomaatjes gekleurd
- 1 rode ui
- 2 teentje knoflook
- Bosje verse basilicum
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food lifestyle inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke DIY’s en handige tips, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Tikkie lanceert functie voor uitgaven van groepen: ‘We vonden dit een logische stap’
Betaaldienst Tikkie lanceert vandaag een nieuwe functie: Groepie. Daarmee kunnen groepen hun uitgaven bijhouden en de kosten van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, groepsvakantie of huisboodschappen eenvoudig verrekenen met, jawel: een tikkie. -
PREMIUM
Kies de regenton die bij jou past en laat die regen maar komen
Planten water geven, ramen lappen en zelfs de wc doorspoelen: je kunt een hoop doen met regenwater. Maar dan moet je het wel eerst opvangen. Een regenton biedt de oplossing. -
Wat Eten We Vandaag: Vega regenboog plaattaart
De geroosterde regenboog wortelen maken deze plaattaart een lust voor het oog. De zoete smaak van de wortelen combineert uitstekend met de romige ricotta en zoutige smaak van feta. Een heerlijke maaltijd en bovendien boordevol groente. -
Wat Eten We Vandaag: Spaanse tapasspiesjes met patatas bravas dip
Bij een zomerse borrel met een ijskoud biertje mogen tapashapjes niet ontbreken. Alle hapjes serveren we aan spiesjes. Dat staat erg leuk op tafel en is gemakkelijk uit te delen. Naast Spaanse klassiekers zoals manchego, chili garnalen en chorizo bevatten deze spiezen ook homemade patatas bravas. -
Wat Eten We Vandaag: Vispie met Aziatische groenten
Fan van ovengerechten? Probeer dan eens deze ovenschotel met Aziatische groenten en vis. De vispie met romige aardappelpuree bak je heerlijk krokant in de oven. Wil jij nog een extra smaakmaker toevoegen aan dit gerecht? Serveer het dan met piccalilly.
-
Boetegevaar voor SUV's en Tesla-rijders in Duitsland
Eigenaren van een SUV en sommige Tesla-modellen lopen in Duitsland het risico op een bekeuring. Ze zijn bij wegversmallingen in overtreding als ze op de linkerbaan rijden. -
PREMIUMMet video1
Bij Cafeteria Goldenbelds in Zutphen hoef je je niet te schamen voor je ordinaire frikandel speciaal
Af en toe een frietje met of kroket eten. Wie doet dat nou niet? Velen van ons zijn regelmatig in een snackbar te vinden. Maar wie staat er eigenlijk achter de toonbank? De Stentor gaat op pad. Vandaag zijn we in Zutphen, bij cafetaria Goldenbelds van Nick (34) en Mandy (31). ,,Kinderen willen niet eens meer naar de McDonald’s.’’ -
update
Maaltijdbezorger Deliveroo wil eind dit jaar weg uit Nederland
De Britse maaltijd- en boodschappenbezorger Deliveroo vertrekt waarschijnlijk eind dit jaar uit Nederland. Het platform zegt dat het vindt dat het zelf niet groot genoeg is in het land om voldoende winst te maken.