Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Caesarsalade met ansjovisdressing

Kan jij een lekkere caesarsalade wel waarderen? Dan moet je deze variant absoluut een keertje proberen! De baby romaine sla wordt gegrild voor een knapperige bite. De salade wordt afgetopt met een verrassende dressing van ansjovis.

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’