Wat Eten We Vandaag: Club sandwich met avocado, biet en kip
Zin in een stevige lunch? Deze club sandwich met avocado, rode biet en gerookte kipfilet is daar perfect voor. Een club sandwich zorgt voor een goede bodem. Bovendien beleggen wij deze met voldoende groenten voor een gebalanceerde lunch.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: Lunch
Ingrediënten:
- 1 avocado
- 6 bruine boterhammen
- 2 el zuivelspread naturel
- Peper en zout
- 4 plakken gerookte kipfilet
- 2 voorgekookte rode bieten
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Avocado-courgette soep met feta
Een frisse en tegelijkertijd romige soep. Deze geweldige soep van avocado en courgette is snel klaar. Bovendien is soep makkelijk van tevoren klaar te maken. Met dit recept tover je binnen no-time een lunch vol groenten op tafel. Ideaal voor de warmere dagen. -
3
Is zout nou wel of niet slecht voor je bloeddruk?
Over de hoeveelheid keukenzout die we gebruiken, is veel te doen. Toch heeft zout ook belangrijke functies, zegt voedingsdeskundige Karine Hoenderdos. In deze rubriek beantwoordt ons panel aan deskundigen elke week een lezersvraag over voeding, gezondheid of relaties. -
Wat Eten We Vandaag: Bruine bonensoep
Zelf bruine bonensoep maken? Wij hebben gekozen voor de snelle variant met bonen uit blik. Je kunt ook gedroogde bonen gebruiken, deze moeten wel eerst weken en koken. -
Wat Eten We Vandaag: Oosterse vispakketjes met zilvervliesrijst
Een feestelijk gerecht: deze oosterse vispakketjes uit de oven. We kiezen voor pangasiusfilet, maar vul het pakketje met ieder andere witvis naar keuze, en marineer deze in het mengsel van knoflook, rode peper en gembersiroop. -
Wat Eten We Vandaag: Blini’s met burratacrème, pesto en parmaham
Blini’s zijn Oost-Europese pannenkoekjes die vaak in combinatie met een topping worden gegeten. En omdat je ze van te voren makkelijk bereidt, zijn ze het ideale aperitiefje. Vlak voor het serveren warm je ze even op en beleg je ze met de toppings.
-
PREMIUM
Met deze bomen heb je snel een koeler terras
De beste remedie tegen een hete zomer? Onze tuinexpert Laurence Machiels weet raad: plant nu nog bomen! Afhankelijk van de grootte van je tuin, legt ze uit welke bomen het best tot hun recht komen en welke genoeg (maar ook niet te veel) schaduw geven. ,,Strooi een mulchlaag van compost of bladaarde onder de boom, dat houdt de verdamping tegen.’’ -
-
-
Dit zijn de addertjes onder het gras van private lease
Ooit was er geen hond in geïnteresseerd, maar inmiddels is private lease niet meer weg te denken uit het Nederlandse autolandschap. Autorijden zonder zorgen over restwaarde, inruil of onderhoud en met een maandbedrag waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Maar er zitten addertjes onder het gras. -
‘Beste chef-kok ter wereld’ Guy Savoy verliest zijn derde Michelinster
De Franse topchef Guy Savoy, al zes jaar op rij de beste chef-kok ter wereld, verliest dit jaar een Michelinster. Zijn restaurant valt terug van drie naar twee sterren, zo heeft de Michelingids bekendgemaakt.