Tempeh is een koek van sojabonen afkomstig uit Indonesië.
Volledig scherm
Tempeh is een koek van sojabonen afkomstig uit Indonesië. © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Frisse gele curry met tempeh en limoen

Op zoek naar een lekker vegetarisch gerecht? Probeer dan zeker onze gele curry met tempeh. Dit vegetarische product is van zichzelf neutraal van smaak, je kunt dus alle kanten op met smaakmakers. Wij bakken onze tempeh in olie, honing en ketjap manis en serveren deze met een gele curry met zoete aardappel, rijst en naan.

  1. Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesische dorpstoko's op
    PREMIUM

    Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesi­sche dorpsto­ko's op

    De 25-jarige Andrea de Fonkert uit Numansdorp was een beetje klaar met de friet, Chinees en pizza die in menig dorp al járen worden aangeboden. In april 2019 opende ze in haar geboortedorp een eigen Indonesische afhaalzaak genaamd Le Toko. Inmiddels zijn er drie Le Toko's - de vierde opent binnenkort - en een pop-upvariant. ,,Met Picnic en KLM zou ik graag een samenwerking aangaan.’’
  1. Wat Eten We Vandaag: Red velvet cake
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Red velvet cake

  2. Wat Eten We Vandaag: Burrito met kip
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Burrito met kip