Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Geitenkaas borrelballetjes

Liefhebber van geitenkaas? Dan mag dit hapje niet ontbreken tijdens een borrel. De balletjes van geitenkaas zijn bedekt met verschillende toppings voor een ware smaaksensatie. Heerlijk in combinatie met crackers en bovendien een echte eyecatcher op tafel.

  1. Pasto in Ermelo vertelt een appetijtelijk Italiaans verhaal
    PREMIUM
    OVER DE TONG

    Pasto in Ermelo vertelt een appetijte­lijk Italiaans verhaal

    Mijn culinaire roots liggen in de Italiaanse keuken, dus ja, ik heb een zwak voor dat eten. Na vijf jaar succes in Berkel en Rodenrijs durven horecatijgers Ralph en Monique van Bekkum begin dit jaar een extra vestiging van Pasto in Ermelo te openen. Pasto, Italiaans voor maaltijd, is meer dan alleen pasta en pizza. Moderne Italiaanse gerechten, met traditionele smaken. In de Italiaanse keuken vertellen pure ingrediënten het verhaal, maar zorgt de kok voor het plot. Lukt dat niet, dan val je genadeloos door de mand.