Wat Eten We Vandaag: Gnocchi met dillepesto en kabeljauw
Met verse dille maak je zelf makkelijk een heerlijke variatie op de klassieke pesto met basilicum. Wij verwerken de pesto in deze maaltijd met gnocchi en witvis.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten pesto:
- 15 gr verse dille
- 35 gr verse spinazie
- 40 gr geroosterde pecannoten
- 1 teentje knoflook
- 1 el citroensap
- 1/2 tl chili vlokken
- 60 ml olijfolie
- 1 el ricotta
- Snufje zout
Ingrediënten:
- 2 kabeljauwfilets
- 40 gr bloem
- 1 groene paprika
- 400 gr gnocchi
- 2 el olie
- 200 gr verse spinazie
- 20 gr boter
- 40 gr geraspte Parmezaanse kaas
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Met video1
Dit is nu de meest verkochte autokleur ter wereld
Chemieconcern BASF heeft uitgezocht wat wereldwijd de populairste exterieurkleuren van nieuwe auto’s zijn. De verrassing is dat er steeds meer bijzondere kleuren bijkomen, zoals bijvoorbeeld ‘violet’. Bij de top 3 is het al jaren stuivertje wisselen tussen zwart, wit en grijs. -
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat? -
Wat Eten We Vandaag: Witlofovenschotel met ham en kaas
Witlof met ham, kaas en aardappelpuree is een geliefde combinatie. Voor de puree gebruiken we crème fraîche in plaats van boter, waardoor deze nog romiger wordt. -
Wat Eten We Vandaag: Bapao met gehakt en gember
Liefhebbers van de Oosterse keuken hebben het ongetwijfeld wel eens gegeten: bapao. De zachte broodjes zijn gemakkelijk zelf te maken met bapaobloem, verkrijgbaar bij de toko. In dit recept vullen we de broodjes met de verrassende combinatie van gehakt en gember. -
Koken & Eten27
Koffie heeft grote impact op het milieu, maar je kunt de schade beperken
Koffie heeft een grote impact op het milieu. Als consument is het soms moeilijk te bepalen hoe je milieubewust koffie kan drinken. De experts noemen vier belangrijke dingen om op te letten.
-
Wat Eten We Vandaag: Borrelbrood met kaas, knoflook en peterselie
Zin om lekker te borrelen? Dit heerlijke borrelbrood mag niet ontbreken op jouw borrelplank. Het is erg makkelijk te maken en is ook nog eens ontzettend lekker gevuld met verschillende soorten kaas, knoflook en peterselie. -
-
-
PREMIUMKoken & Eten
De lekkerste pure pindakaas van de supermarkt: mooi vloeibaar, glanzend en goed mondgevoel
Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden. Naturel, met stukjes noot, met karamel of peper. De (gezonde) hit van dit moment: 100% pindakaas. Met alleen pinda’s, verder niets. Top of flop? -
Getest: dit is de beste wasdroogcombinatie
Wat is de beste wasdroogcombinatie? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord.