Wat Eten We Vandaag: Hartige taart met zalm, citroen en cottage cheese
Je kunt alle kanten op met een hartige taart. Neem bijvoorbeeld onze variant met zalm, citroen en cottage cheese; heerlijk fris en geschikt als hoofdgerecht én lunch!
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 1 rol vers taartdeeg
- 250 gr gerookte zalm
- 1 prei
- 3 gele paprika’s
- 5 eieren
- 1 el mosterd
- 1 tl kerriepoeder
- Peper en zout
- 2 el ricotta
- ½ citroen
- 5 gr bieslook
- 200 gr cottage cheese
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Koken & eten Dit zijn de onvermoede kwaliteiten van suikers in moedermelk
We proberen vaak suikers te vermijden, want die zouden slecht zijn voor ons. Maar die stelling gaat niet helemaal op. Het is geen vergif en er zijn veel goede suikers. -
PREMIUM
FIT Challenge: dag 8
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. De basis: geen snelle koolhydraten, wel rijke producten en écht eten. -
PREMIUM
halen en brengen Stampend het nieuwe jaar in: we troosten onszelf massaal met oer-Hollands eten
Stampend gaan we weer het nieuwe jaar in. Ook sterrenkoks maken zich er schuldig aan. Met liefde. Duizenden dampende hartverwarmende stamppotten belanden via de drive-thru op ons bord. -
Wat Eten We Vandaag: Tosti met pesto en gegrilde groente
Je kunt alle kanten op met tostibeleg. Wij kiezen dit keer voor een vegetarische variant, rijkelijk belegd met uiteraard kaas en daar voegen we groene pesto, rucola en gegrilde groente aan toe. -
Wat Eten We Vandaag: Chia-pudding met banaan en frambozen
Toetje, ontbijt… wanneer je er ook zin in hebt, deze chiapudding met banaan en frambozen is heerlijk. Het zuurtje van de frambozen gaat goed samen met de romige, zoete smaak van de bananen. Je kunt ‘m ook gemakkelijk een dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren.
-
PREMIUM
Aantal horecazaken stijgt: 2670 nieuwe ondernemingen sinds eerste lockdown
Ondanks de coronacrisis stijgt het aantal horecaondernemingen. Sinds de eerste lockdown in maart zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. ,,Slechter dan nu kan het niet, dus dan kan het alleen maar beter gaan.” -
Wat Eten We Vandaag: Hamburger Aziatische stijl met abrikozenchutney
Geef eens een Oosterse twist aan het klassieke broodje hamburger met onze hamburger Aziatische stijl. De runderhamburgers worden tijdens het bakken bestreken met een abrikozen-ketjapsausje en geserveerd met een heerlijke zelfgemaakte abrikozenchutney. -
PREMIUM
Koken & eten Mysterieuze hoofdinspecteur Michelin over nieuwe Belgische gids: 'Natuurlijk kunnen er morgen sterren sneuvelen’
Eindelijk een feestje of het zoveelste verdriet? Morgen weet de culinaire elite het, want ondanks een dubbele lockdown wordt dan de nieuwe Belgische Michelingids — en dus de bijbehorende verzameling sterren — voorgesteld. Nederland komt in het voorjaar pas aan de beurt.