Wat Eten We Vandaag: Havermelkflensjes met chocopasta en fruit
Deze heerlijke havermelk flensjes zijn misschien wel jouw nieuwe favoriete weekend-ontbijt. De chocopasta maak je helemaal zelf, ontzettend leuk om een keer de tijd voor te nemen. Serveer de flensjes met de chocopasta, vers fruit en poedersuiker.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: variabel
Ingrediënten:
- 75 gr hazelnoten
- 100 gr pure chocolade
- 125 ml bloem
- 400 ml haverdrank
- 2 eieren
- 20 gr margarine
- 20 gr blauwe bessen
- 20 gr frambozen
- 20 gr bramen
- Poedersuiker, naar smaak
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Gado gado-salade
De letterlijke vertaling van gado gado is mix mix. Het Indonesische gerecht is namelijk een mix van groenten, pindasaus, ei en verkruimelde kroepoek. Er bestaan diverse varianten – en in dit recept is gekozen voor een combinatie van peultjes, taugé en radijs. De kroepoek wordt geserveerd zonder te verkruimelen. Stevige trek? Serveer het gerecht dan met rijst. -
Zo deel je zo min mogelijk persoonlijke data met Facebook
Steeds meer mensen maken zich zorgen over wat Facebook met hun persoonlijke data doet. Met onderstaande tips hou je zoveel mogelijk informatie privé. -
Wat Eten We Vandaag: Groentepannenkoeken
Ben je dol op pannenkoeken? Probeer dan ook eens een groentevariant. Zoals deze groentepannenkoeken op basis van kikkererwten met spinazie. Boordevol vitaminen, mineralen en vezels: lekker en voedzaam dus. Weer eens wat anders dan een zoete pannenkoek met stroop en poedersuiker. -
Sint en Piet stoppen dit jaar geen chocoladeletter van Tony's Chocolonely in de schoen
Sinterklaas zal dit jaar zijn chocoladeletters niet bij Tony's Chocolonely inslaan. Het bekende Nederlandse chocolademerk krijgt de productie van de letters niet rond door problemen bij zijn Belgische fabrikant. ‘Dit is overmacht.’ -
Boodschappen als pasta en brood meer dan 20 procent duurder, prijzen bananen en chocola zijn niet verhoogd
Boodschappen zijn fors in prijs gestegen: ze zijn nu gemiddeld bijna 20 procent duurder dan elf maanden geleden. Mede dankzij die prijsstijgingen boekte supermarktconcern Ahold Delhaize een hogere omzet in het tweede kwartaal.
-
Koken & Eten
Koud water of kokend water? Zo kook je je aardappelen het best
Eet jij vaak aardappelen? En hoe maak jij ze dan klaar? De een doet het met kokend water, de ander zet ze met koud water op. Experts geven hun adviezen voor het goed klaarmaken van de pieper. -
PREMIUM
Altijd maar reizen voor je werk, is dat nou wel zo leuk? ‘Moest wel eens een verjaardag van mijn kind missen’
Elke dag na je werk naar huis, dat is niet voor iedereen de realiteit. Deze drie Nederlanders waren soms vaker onderweg dan thuis. Hoe is het om veel te reizen voor je baan en hoe gaat het thuisfront daarmee om? -
Wat Eten We Vandaag: Thaise salade met pittig gehakt
Deze salade wordt ook wel Larb-salade genoemd en bestaat uit gehakt, verse kruiden en een Thaise dressing. De dressing is zoet en zout tegelijkertijd en bevat typisch Thaise ingrediënten zoals vissaus, limoen en gembersiroop.