Wat Eten We Vandaag: Huzarensalade

Welk gerecht schreeuwt nu meer ‘feest!’ dan het bekende slaatje met rundvlees? Ga maar alvast op zoek naar iets om te vieren en nodig al je vrienden uit. Want dit wordt een partijtje gezellig.

Hoofdgerecht/bijgerecht: vleessalade
Aantal personen: 6 à 8
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

Huzarensalade
1,2 kg vastkokende aardappels
- 3 frisse appels (elstar of Granny Smith)
- 50 ml + 1 el witte wijnazijn
- 6 augurken
- 2 rode uien
- 300 g pekelvlees of pastrami (liefst dikke plakken)
- ½ el grove mosterd
- 120 ml olijfolie
- 6 el mayonaise
- zout en peper
- 300 g doperwten (diepvries)

Garnituur
- 6 eieren
- 1 rode ui
- 6 augurken
- 100 g slablaadjes (botersla)
- 8 el mayonaise
- 100 g pekelvlees (dungesneden)
- peper

Benodigdheden
Schone theedoek

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Huzarensalade © 24Kitchen