Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Ingelegde zalm met flatbread, kruidenkaas en frisse salade

Deze ingelegde zalm is heerlijk en ideaal om een dag eerder voor te bereiden. Na een dagje wachttijd haal je de zalm uit de koelkast en serveer je deze met het zelfgemaakte flatbread in combinatie met de kruidenkaas en een frisse salade van veldsla en komkommer.

  1. Een bubbel van gelukzaligheid bij Huisje James in Ugchelen
    PREMIUM

    Een bubbel van gelukzalig­heid bij Huisje James in Ugchelen

    Na onze idyllische wandeling wacht maître sommelier Inge ons op en brengt ons naar zachte stoelen onder de boho-achtige tent, waarin de sfeer van het verscholen landhuisje is doorgetrokken. We beginnen met prosecco van het huis, huisgemaakte roomboterkoekjes met gruyère en een ambachtelijke worst met tijm terwijl we het aantal gangen doorgeven en laten weten dat ze in het menu nog ergens rekening mee moeten houden, niets in ons geval.