Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Kip Parmezaan met salade van gegrilde groenten

Dit gerecht met een Amerikaanse én Italiaanse touch is de kipschnitzel 2.0. Met andere woorden: krokant gebakken kip met tomatensaus én gesmolten mozzarella. Onweerstaanbaar lekker, zeker in combinatie met de salade van gegrilde groenten.

  1. Het is lang geleden dat we zó verrast zijn als bij dit restaurant in Harderwijk
    PREMIUM
    Over de Tong
    10

    Het is lang geleden dat we zó verrast zijn als bij dit restaurant in Harderwijk

    Savage: 1. losbollig 2. wildeman, woesteling, 3. freelance staat boven de deur. Met deze naam begon de droom van vrienden Robert Poel en Patrick Elzinga om een gastrobar in hun geboortestad Harderwijk te openen. Wild, kleurrijk en anders. Dat is waar de keuken voor staat en wat is doorgetrokken in het interieur. De meest originele gerechten met eerlijke en bijzondere producten, de mooiste wijnen en weer naar huis met een verrassend gevoel en de ultieme restaurantervaring.