Wat Eten We Vandaag: Loaded hotdog Asian style
De hotdog kent verschillende bereidingen. De variant met zuurkool en mosterd bijvoorbeeld is met recht een klassieker. Ditmaal kiezen wij voor een pittigere variant met koriander en srirachasaus: een aanrader.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 125 gr rode kool
- ½ limoen
- 2 el sesamolie
- 30 gr wortel julienne
- 1 el gefrituurde uitjes
- 2 runderchipolata worstjes
- 2 hotdog broodjes
- 1 tl witte sesamzaadjes
- 2 takjes koriander
- ½ el Srirachasaus
- Kroepoek
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt persoonlijke food inspiratie voor ieder moment, online én bij jou in de buurt. Met de menu planner plan je gemakkelijk jouw weekmenu met verrassende recepten afgestemd op jouw wensen. Met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snacks tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Hier vind je video’s over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Tomatenrijst met aubergine, spinazie en witte kaas
Grote kans dat je tomatenrijst weleens bent tegengekomen op een menukaart in Griekenland. Het wordt vaak gecombineerd met souvlaki of witvis. Maar je kunt het ook als hoofdgerecht serveren met aubergine, spinazie en witte kaas. -
Wat Eten We Vandaag: Bruine bonensoep
Zelf bruine bonensoep maken? Wij hebben gekozen voor de snelle variant met bonen uit blik. Je kunt ook gedroogde bonen gebruiken, deze moeten wel eerst weken en koken. -
PREMIUM
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht. -
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing. -
Met video
Roep om statiegeld op álle drankverpakkingen: ‘Alles waar een dop of deksel op zit’
Op alle drankverpakkingen zou statiegeld moeten zitten, niet alleen op blikjes en plastic flessen. Dit zeggen milieuorganisatie Recycling Netwerk Benelux (RNB) en zwerfafvalexpert Dirk Groot naar aanleiding van de invoering van statiegeld op blikjes.
-
PREMIUM
Zo herken je ‘foute’ eitjes uit de Oekraïense legbatterij: ‘Kijk op het etiket’
Kijk goed op het etiket van koekjes en mayonaise om te voorkomen dat je ongemerkt ‘foute’ eieren eet. Daarvoor waarschuwen Milieu Centraal en de Dierenbescherming, nu duidelijk is geworden dat op grote schaal eieren uit Oekraïense legbatterijen in de Europese Unie belanden. -
-
-
PREMIUM
‘Voor mij valt vooral het leven zonder zuivel vies tegen, zoek maar eens iets lekkers bij de koffie’
Vleesverslaafde verslaggever John Bas doet mee aan de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. Geen dierlijke producten, dus. Hoe bevalt dat? Aflevering 3: goed te doen. -
eigen tuin eerst
Plant nu een vlinderstruik in je tuin voor meer bijen en vlinders
Meer vlinders in je tuin? Met een paar vlinderstruiken heb je dat zo voor elkaar. Nu is de ideale tijd om ze te planten. Tuingoeroe Romke van de Kaa heeft een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht.