Wat Eten We Vandaag: Loaded potato met atjar en satésaus
Een loaded potato, maar dan met een Aziatisch tintje. Deze gepofte aardappel vullen wij met zelfgemaakte atjar, satésaus en stukjes komkommer. Helemaal veganistisch en bovendien heel makkelijk zelf te maken.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten (+1 uur oventijd)
Aantal porties: 2
Categorie: vega
Ingrediënten:
- 2 kruimige aardappels
- 2 el zonnebloemolie
- 2 minikomkommers
- 60 gr poedersuiker
- 150 ml azijn
- 1½ tl kurkuma
- 100 gr gesneden witte kool
- 40 gr kokosmelk
- 80 gr satésaus
- 1 bosui
- 2 el seroendeng
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainmentrecept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Het eerste biertje was ‘niet te drinken’, nu verkoopt Ricky 4000 liter per maand: ‘Wil de wereld over’
Hij begon met brouwen in zijn eigen woning. Nu doet Ricky Maertzendorff niets anders meer dan zijn White Dog Brewery aan de man te brengen. Als een olievlek verspreidt het biermerk zich over Europa. ,,Mijn hond is eigenwijs en standvastig. Zo brouw ik mijn bier ook.’’ -
Tachtig procent van de Europese automobilisten kent dit waarschuwingssymbool niet
Waarschuwingssymbolen in de auto die aangeven dat er iets mis is, kunnen in de loop van de tijd veranderen, vooral wanneer de techniek aan boord verandert. De opkomst van hybrides en elektrische auto's kan voor een hoop verwarring zorgen. -
Zo deel je zo min mogelijk persoonlijke data met Facebook
Steeds meer mensen maken zich zorgen over wat Facebook met hun persoonlijke data doet. Met onderstaande tips hou je zoveel mogelijk informatie privé. -
Wat Eten We Vandaag: Gepofte aardappelen met bimi en kruidenroom
Deze gepofte aardappelen bereiden we in de airfryer en worden geserveerd met bimi en kruidenroom. De aardappelen worden lekker zacht en de groenten uit de pan blijven knapperig. In een handomdraai heb je een heerlijk en verrassend gerecht op tafel staan. -
PREMIUM
Altijd maar reizen voor je werk, is dat nou wel zo leuk? ‘Moest wel eens een verjaardag van mijn kind missen’
Elke dag na je werk naar huis, dat is niet voor iedereen de realiteit. Deze drie Nederlanders waren soms vaker onderweg dan thuis. Hoe is het om veel te reizen voor je baan en hoe gaat het thuisfront daarmee om?
-
Koken & Eten
Appels, peren en druiven doen het goed, maar extreem weer maakt komende maanden wel ‘spannend’
Nederlandse telers van appels en peren verwachten in het najaar ongeveer evenveel kilo's te oogsten als vorig jaar. Wijnboeren zijn eveneens tevreden. Het wordt nog wel spannend, melden de ondernemers. Want de droogte, de hitte, hagelbuien en ongedierte kunnen nog roet in het eten gooien. -
Wat Eten We Vandaag: Springrolls met garnalen en mango
Wij zijn gek op springrolls. Ze zien er niet alleen heerlijk uit, maar je kunt er ook nog eens eindeloos mee variëren. Je tovert (groente)restjes uit de koelkast in een handomdraai om tot deze heerlijke zoete springrolls met garnalen en mango. Liever vegetarisch of met vlees, het kan allemaal. -
PREMIUMOver de Tong2
Heleen en Pieter toverden eenvoudig theatercafé om tot een begrip in Deventer
Van een theater zonder faciliteiten en een eenvoudig theatercafé kneedden Heleen Boom en Pieter van de Pavoordt restaurant Bouwkunde tot wat het nu is, al 40 jaar een begrip in Deventer. Heleen - bekroond tot sommelier van het jaar 2022 - stort zich vol liefde op de wijnen en Pieter op de keuken en de kaart, al is hij ook aan tafel te vinden.