Wat Eten We Vandaag: Lobster Rolls

Een kreeft bereiden is makkelijker dan je denkt. Chefs Job en Perry laten je stap voor stap zien hoe dit moet. Nadat we het vlees uit de schaal hebben verwijderd maken we daar een lobster roll van op een briochebroodje. 

Hoofdgerecht: schaal- en schelpdieren
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 45 minuten

Ingrediënten

Kreeft
2 kreeften van ca. 750 g
- 1 stengel bleekselderij
- 10 stengels bieslook
- 5 stengels dille
- 1 tl venkelzaad
- peper en zout
- 4 el mayonaise*
- 50 g boter
- 4 brioche broodjes

Salade
1 sjalot
- 1 el mayonaise*
- 2 el olijfolie
- sap van ½ citroen
- peper en zout
- 1 kropsla

Optioneel: mayonaise*
1 citroen
- 2 eigelen
- zout
- 1 el mosterd
- 300 ml neutrale olie

Benodigdheden
Ijswater, keukenmachine (optioneel)

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Lobster Rolls © 24Kitchen