Wat Eten We Vandaag: Makreelrillettes met courgettesalade en focaccia

Voor de makreelrillette of makreelmousse gaan we aan de slag met een hele gerookte makreel. In de video leggen we uit hoe je deze het makkelijk ontgraat en ontdoet van zijn huid. 

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Rillettes
1 gerookte makreel
- 200 g roomkaas
- grove mosterd
- 1 bosje bieslook
- ½ citroen
- zout en peper

Courgettesalade
3-4 kleine jonge courgettes (500 g)
- 200 g artisjokharten (pot of blik)
- ½ citroen
- olijfolie extra vergine
- ¼ rode peper
- ½ bosje munt
- zout en peper
- 1 focaccia

Benodigdheden
Glazen weckpot voor de rillettes, mandoline

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Makreelrilletes © 24Kitchen