Wat Eten We Vandaag: Mini pavlova met frisse mango-passievrucht coulis
Deze mini pavlova’s zijn niet alleen gemaakt van ei, maar lijken ook op een gebakken ei door de mango-passievrucht-coulis. Bovendien passen frisse en zoete smaken perfect bij elkaar. Een ideaal dessert.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 120 min
Aantal porties: 8
Categorie: Vier de lente, Desserts & gebak
Ingrediënten:
- 4 eiwitten
- 180 gr kristalsuiker
- 1 el citroensap
- 1 el water
- 1 el suiker
- 200 gr mango, diepvries
- 100 gr passievrucht, diepvries
- 8 el yoghurt Griekse stijl
- 8 basilicum blaadjes
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Getest: dit is de beste wasdroogcombinatie
Wat is de beste wasdroogcombinatie? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Wat Eten We Vandaag: Babi pangang buns
Babi pangang, iedereen kent het wel. Maar wist je dat je dit ook heel makkelijk zelf maakt? In dit gerecht vullen we warme broodjes met kruidig vlees in de welbekende saus. Heerlijk afgetopt met komkommer, atjar en gefrituurde uitjes. -
Wat Eten We Vandaag: Open lasagne met pompoen, spinazie en paddenstoelen
Deze open lasagne met pompoen, spinazie en paddenstoelen is om te smullen! De verse roomkaas zorgt voor een heerlijk zachte toevoeging in combinatie met de hartige smaak van de paddenstoelen en het zoete van de pompoen. -
Wat Eten We Vandaag: Hollandse erwtensoep
De klassieker die niet mag ontbreken tijdens koude, winterse dagen: Hollandse erwtensoep, oftewel snert. Perfect na een stevige wandeling. Serveer deze soep met wat roggebrood en katenspek voor een goed gevulde maag. -
Mijn bevalling
Doete is verloskundige en heeft een ‘droombevalling’: ‘Ik voelde dat ik al op 9 centimeter zat’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Verloskundige Doete Reitsma (33) wist zeker dat ze in het ziekenhuis wilde bevallen, tot ze zwanger werd.
-
Wat Eten We Vandaag: Stoofpotje van tempeh
Een lekker stoofpotje met rundvlees of kip is altijd goed, maar waarom zou je niet eens een vegetarische variant proberen? Dit stoofpotje met tempeh is om van te smullen en rijk van smaak door de laurier, tijm en rode wijn. -
-
-
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat? -
PREMIUMKoken & Eten
Vegetarisch eet je voordeliger en hier zie je hoeveel dat scheelt
Minder vlees eten is beter voor je gezondheid en beter voor het milieu. Maar is het ook goedkoper? Inmiddels wel, blijkt uit een kleine prijsvergelijking. En bij de fastfoodketens ben je in elk geval niet duurder uit.