Wat Eten We Vandaag: Pannenkoeken traybake
Een zoete traybake? Jazeker! Traybakes zijn niet alleen makkelijk, maar ook perfect om volop mee te variëren. Deze pannenkoeken traybake toppen we af met vier verschillende smaakcombinaties, van roomkaas en aardbeien tot pindakaas en banaan. Om te smullen.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal porties: 6 á 8
Categorie: Bakken
Ingrediënten:
- 2 el olie
- 60 gr ongezouten boter
- 500 ml karnemelk
- 4 eieren
- 4 tl vanille extract
- 600 gr zelfrijzend bakmeel
- 160 gr suiker
- 2 tl baksoda
- 2 tl zout
- 2 el roomkaas
- 2 el water
- 1 el poedersuiker
- 5 aardbeien
- 1 el pindakaas
- 1 banaan
- 20 gr witte chocolade druppels
- 50 gr blauwe bessen
- 40 gr pure chocolade druppels
- 10 gr amandelstiften (amandelstukjes)
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food lifestyle inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke DIY’s en handige tips, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMOVER DE TONG
Amerikaanser dan Ribhouse Texas in Epe wordt het niet
Ribouse Texas Epe is onderdeel van een formule die sinds 1990 bestaat. First class steaks en ribs in alle variaties op de kaart. Net als dry aged beef, verse kreeft en - je zou het niet verwachten - vegetarische gerechten. De bediening loopt in cowboykleding en doet er alles aan om de gast zich thuis te laten voelen. Entertainment is in verschillende vormen aanwezig en zit je vol, dan is een doggybag zo gevuld. Veel Amerikaanser wordt dit grillrestaurant in westernsfeer niet. -
Zo zet je gezichtsherkenning en vingerafdrukscanner van je telefoon snel uit
Je smartphone ontgrendelen met je gezicht of vingerafdruk klinkt veilig, maar in geval van nood kan het juist een beveiligingsrisico zijn. Iemand kan onder dwang je gezicht scannen of onopgemerkt je vingerafdruk bemachtigen. Gelukkig kun je dit voorkomen. -
Koken & Eten
Maak van Hemelvaartsdag de perfecte aspergedag: ‘Nu zijn ze op hun best’
De een eet ze zodra de eerste oogst van het land komt, de ander eet asperges met Pasen. Maar er zijn ook Nederlanders die iets langer wachten. Dat is niet eens zo’n gek idee: asperges zijn nu op hun best. Een ander voordeel is dat de prijs ook flink is gezakt. Goede keuze dus als je familie met Hemelvaartsdag komt eten. -
PREMIUM15
Goedkoop tanken? Volgende week loont het om zelfs 200 kilometer om te rijden
De brandstofprijzen gaan volgende week in Duitsland zó hard omlaag, dat het prijsverschil met wat je bij een Nederlands tankstation betaalt gigantisch wordt. Vanaf woensdag geldt in Duitsland een adviesprijs van 1,72 euro, wat vergeleken met de Nederlandse prijzen nu minimaal 40 cent per liter lager is. Loont het om daarom ver om te rijden om te tanken? -
Wat Eten We Vandaag: Wortelcake met walnoten en sinaasappel-roomkaasglazuur
Wortelen geven een zoete smaak aan gerechten, vandaar dat wortelen graag gebruikt worden voor de bereiding van cake. Deze wortelcake is door de toevoeging van sinaasappel-roomkaasglazuur en knapperige walnoten een stuk verrassender dan de traditionele variant en heeft een frisse nasmaak.
-
Wat Eten We Vandaag: Citroenkip met saffraan, witte wijnsaus en ratatouille
Saffraan is een bijzonder kruid en wordt gebruikt om smaak, kleur en aroma toe te voegen aan de kip. Naast saffraan is citroen ook een smaakmaker in dit gerecht. Combineer de kip met een kleurrijke ratatouille en serveer beide gerechten in mooie grote schalen voor een luxe uitstraling. -
Werk jij liever thuis omdat je daar productiever bent? ‘Gaat om meer dan je to-dolijst afstrepen’
Een goede verstandhouding met collega’s, leidinggevenden of klanten maakt je werkdag niet alleen plezieriger, maar zorgt er ook voor dat je meer gedaan krijgt. Mirjam Wiersma, auteur van twee boeken over zakelijk flirten, vertelt hoe je jezelf op de kaart zet en mooie relaties opbouwt met anderen. Deze keer: een intern netwerk. -
Wat Eten We Vandaag: Stoofperen galette met kaneelijs
Stoofpeertjes zijn kant en klaar te koop, maar kunnen niet op tegen de geur en smaak van zelf gestoofde peertjes. De warme, kruidige geur geeft het ultieme kerstgevoel. In combinatie met de galette en kaneelijs een heerlijk dessert.