Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Pasta met coquilles, erwtjes en citroen-dillesaus

De volle, maar zachte smaak van coquilles heeft weinig toevoeging nodig. In combinatie met pasta en een romige saus van citroen en dille is dit een smaakvolle én snelle maaltijd! De groene paprika, erwtjes en rucola zorgen voor kleur en vitaminen op je bord.

  1. In de supermarkt, bij de bakker of zelfs de snackbar: Maaike laat haar eten óveral in deze potjes doen
    PREMIUM
    Koken & Eten

    In de supermarkt, bij de bakker of zelfs de snackbar: Maaike laat haar eten óveral in deze potjes doen

    Plastic verpakkingen, tasjes voor eenmalig gebruik en wegwerpbekers, die laat de 37-jarige Maaike van Dijk-Bokkers liever links liggen. In plaats daarvan gaat ze al jaren op pad met haar weckpotten, herbruikbare broodzakken en bakjes om zo verpakkingsvrij mogelijk boodschappen te doen. Om anderen hier ook van bewust te maken deelt ze sinds kort speciale stickers uit aan winkeliers in ‘haar’ Nijkerk.