Wat Eten We Vandaag: Pink Moon Milk
Kun jij wel wat ontspanning gebruiken? Maak dan je eigen Pink Moon Milk. De Pink Moon Milk is perfect om te drinken voordat je naar bed gaat, zodat je heerlijk slaapt.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal porties: 1
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 1 vol kopje amandelmelk
- 1/2 tl rode bietenwortelpoeder
- 2 tl ahornsiroop
- 1/2 tl kaneel
- 1 steranijs
- 2 druppels vanille-extract
- 1 el gedroogde rozenknopjes (optioneel)
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & eten
Borrelen en wijn proeven achter je laptop: waarschijnlijk een blijvertje na de crisis
Wie een jaar geleden had gezegd dat we massaal achter de computer zouden schuiven voor online borrels en wijnproeverijen, had je misschien recht in het gezicht uitgelachen. Inmiddels weten we wel beter. Online wijn proeven is booming. ,,Het voordeel is dat iedereen kan meedoen.” -
PREMIUMKoken & eten
Jij wilt afvallen, maar je partner eet de hele tijd chips? Diëtiste geeft haar negen beste tips
Hoe moeilijk is gezond proberen te eten, als je partner niet meedoet? Voor veel mensen herkenbaar. De ene probeert gezond te eten, terwijl de ander ongezonde kost verorbert. Of de ene houdt van vlees en de ander wil plantaardig. Het kan frustraties opleveren, weet diëtiste Sanne Mouha. -
Met deze makkelijke rozijnenbroodjes scoor je punten bij het paasontbijt
Als er een moment het bakken van verse broodjes waard is, is het wel het paasontbijt. Deze broodjes zijn van Rutger van den Broek, die sinds het winnen van Heel Holland Bakt een hele serie bakboeken publiceerde. Deze broodjes zijn snel klaar te maken. -
PREMIUM
Martijn (45) verdiende Michelinster op een Ierse klif, nu komt hij zijn kookkunsten vertonen in Gouda
Hij was in 2010 de eerste in Ierland die buiten Dublin een Michelinster kreeg. En hij stond achter de stoof voor gasten die soms het vliegtuig namen om te komen eten. Binnenkort bestiert de chef-kok hotel Relais & Chateaux Weeshuis Gouda. Zijn naam: Martijn Kajuiter (45). -
Wat Eten We Vandaag: Meloensalade met peer en rauwe ham
Dat meloen met ham een gouden combinatie is, wisten we al. Deze salade bewijst dat peer hier ook perfect bij past! De gekleurde bolletjes van meloen en peer maken het gerecht extra feestelijk voor een vrolijke paasbrunch.
-
Wat Eten We Vandaag: Wrap met köfte in paprikasaus
Deze köfte, ofwel gekruid gehakt, maak je gemakkelijk zelf. Wij kruiden het gehakt met ras el hanout kruiden, een Marokkaans kruidenmengsel van soms twintig of zelfs meer specerijen. Heerlijk op een wrap met een home-made paprikasaus. -
Zeven van de tien nieuwe sterrenrestaurants dieronvriendelijk: ‘Michelin beloont dierenleed’
Zeven van de tien nieuwe Nederlandse sterrenrestaurants scoren lager dan een 6 voor dierenwelzijn. Zij serveren veel gerechten die schade toebrengen aan dier en milieu. Zo oordeelden de dierenbelangenbehartigers van Dierenwelzijnscheck, die dus vinden dat Michelin dierenleed beloont. -
Wat Eten We Vandaag: Rigatoni met wortelsaus
Deze vegetarische pasta met wortelsaus staat zo op tafel en smaakt heerlijk. Door de hoeveelheid groente in deze saus krijg je direct je portie groente binnen, lekker én gezond.