Wat Eten We Vandaag: Pizza met rauwe ham
Deze verse pizza met prosciutto serveren wij met zelfgemaakte rozemarijn-knoflookolie. Liever iets minder werk? Je kan deze olie ook kant-en-klaar bij een speciaalzaak kopen. De toppings kun je het beste na het afbakken op de pizza leggen voor een extra verse smaaksensatie.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten (+ 30 minuten wachttijd)
Aantal porties: 2
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 3 teentjes knoflook
- 1 ltr extra vergine olijfolie
- 3 takjes rozemarijn
- 350 gr tomatensaus
- 1 el Italiaanse kruiden
- 1 tl zout
- 1 rol vers pizzadeeg
- 150 gr burrata
- 50 gr prosciutto crudo
- 75 gr waterkers
- 1 tl grof gemalen zwarte peper
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food lifestyle inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke DIY’s en handige tips, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & Eten
Met dit trucje van Julius Jaspers maak je je taaie BBQ-vlees lekker zacht
Een goede BBQ’er of grillmaster zorgt voor niet te veel variëteit op het vuur, schrijft barbecue-expert Julius Jaspers in zijn nieuwe boek. Want dan kun je zelf ook genieten van de gezelligheid aan tafel. -
Wat Eten We Vandaag: Romige bloemkoolsoep met tofu en salsa verde
Deze bloemkoolsoep is super romig en zacht door de toegevoegde tofu. Een techniek die je niet veel ziet, maar als je dit eenmaal hebt geproefd dan wil je niet anders meer. De Italiaanse salsa verde geeft een frisse touch aan het gerecht. -
Wat Eten We Vandaag: Filodeegbakjes met blauwe kaas
Deze filodeegbakjes zijn makkelijk te serveren en hapklaar voor je gasten. Moeilijk hoeft het niet te zijn. Dit borrelhapje heb je binnen 15 minuten klaar. Serveer samen met andere hapjes voor een goedgevulde oud&nieuw-borreltafel. -
Koken & Eten
Waarom je bananen beter niet in de koelkast kunt bewaren
Niets vervelender dan alleen maar groene bananen vinden in de supermarkt of in je eigen fruitschaal thuis. Zeker als je die nog in een smoothie wil mixen voor je ontbijt of een als krachtvoer wil opeten voor je workout. Kan je het fruit sneller rijp krijgen? -
Wat Eten We Vandaag: Ovenschotel met saucijzen, erwtjes en prei
Deze ovenschotel zit boordevol groenten en ziet er ook nog eens geweldig uit. De bovenkant bestaat uit toefjes zelfgemaakte aardappelpuree. Onder de laag romige puree zitten verrukkelijke ingrediënten zoals saucijzen, erwten en prei verstopt.
-
PREMIUMBinnenkijken
Ze wonen in een stijlvol herenhuis, toch vertrekken Birgit en Martin voor ander pareltje
Birgit Verwer en Martin Hoorweg verkopen hun prachtige herenhuis aan de Valkenboslaan in Den Haag. Ze wilden al langer de stad uit, en hebben nu het pareltje gevonden dat ze zochten, in het buitengebied van het Achterhoekse Doetinchem wel te verstaan. -
Benzine in Duitsland vanaf volgende week 50 cent per liter goedkoper dan in Nederland
Duitsland voert op 1 juni een accijnsverlaging door, waardoor een liter Euro 95 dan 1,72 euro kost. Dat is bijna vijftig cent minder dan in Nederland. Ten opzichte van de Nederlandse adviesprijs bedraagt het verschil zelfs meer dan 60 cent. -
De nare bijsmaak van de term Human Resources: ‘Mensen zijn geen productiemiddelen’
Psycholoog Thijs Launspach is stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: Human Resources