Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Pizza met venkelsalami en ricotta

Geef de klassieke pizza met salami een verrassende twist met venkelsalami; een salamisoort met een typische anijssmaak. De pizza beleg je met een zelfgemaakte tomatensaus, puntpaprika, mozzarella en ricotta. Net even anders en in een halfuur op tafel!

  1. Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’
    Koken & Eten

    Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’

    Anna Guldemonds dochter (3) weigert om warm te eten. Na een lange strijd – en op advies van een consultatiebureau – hebben zij en haar man dat geaccepteerd. Het dochtertje eet nu iedere avond een broodje voor de tv, terwijl haar ouders aan tafel weer rustig van hun maaltijd kunnen genieten. Want: ‘Wie bepaalt wat normaal is?’ Een vraag die volgens Anna vaker gesteld mag worden. Oók in het bedrijfsleven, en dus deelt ze haar verhaal op LinkedIn.