Wat Eten We Vandaag: Rijstomelet met garnalen
Deze stevige omelet is goed gevuld met onder andere rijst en garnalen en wordt op smaak gebracht met sojasaus, oestersaus en sesamolie. De foe yong hai saus maak je helemaal zelf en is een heerlijke toevoeging aan deze rijstomelet.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 6 eieren
- 2 el kookroom
- 1 el sojasaus
- 3 el oestersaus
- 1 el sesamolie
- 4 bosuitjes
- 75 gr voorgekookte rijst
- 10 grote garnalen, rauw en gepeld
- 5 el tomatenketchup
- 1 el gembersiroop
- 1 el ketjap
- 1 el chilisaus
- 2 tl vissaus
- 4 takjes koriander
- 1 limoen
- 1 el sesamzaadjes
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat? -
Getest: dit is de beste wasdroogcombinatie
Wat is de beste wasdroogcombinatie? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Mijn bevalling
Doete is verloskundige en heeft een ‘droombevalling’: ‘Ik voelde dat ik al op 9 centimeter zat’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Verloskundige Doete Reitsma (33) wist zeker dat ze in het ziekenhuis wilde bevallen, tot ze zwanger werd. -
Zo maak je in een handomdraai een lekkere dressing
In de keuken kunnen kleine details vaak een groot verschil maken, weet Ramon Beuk. In de serie Da’s Handig! geeft de tv-kok wekelijks tips die koken voor jou makkelijker maken én je het vertrouwen geven dat het nooit meer kan mislukken. Vandaag: zonder dressing geen salade. -
Wat Eten We Vandaag: Babi pangang buns
Babi pangang, iedereen kent het wel. Maar wist je dat je dit ook heel makkelijk zelf maakt? In dit gerecht vullen we warme broodjes met kruidig vlees in de welbekende saus. Heerlijk afgetopt met komkommer, atjar en gefrituurde uitjes.
-
PREMIUMKoken & Eten
De lekkerste pure pindakaas van de supermarkt: mooi vloeibaar, glanzend en goed mondgevoel
Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden. Naturel, met stukjes noot, met karamel of peper. De (gezonde) hit van dit moment: 100% pindakaas. Met alleen pinda’s, verder niets. Top of flop? -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Gevulde avocado caprese
Deze gegrilde avocado is gevuld met tomaat, mozzarella en basilicum: een salade caprese. Leuk om te serveren als voorgerecht, maar ook heerlijk als lunch. -
Geld9
Supermarkten geven hoogste kortingen in jaren
Wie boodschappen doet, kan bij de supermarkten gemiddeld 35 procent goedkoper uit zijn door kortingen. Uit een onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat de aanbieding ‘1+1 gratis’ het meest voorkomt.