Wat Eten We Vandaag: risotto met gerookte forel en Hollandse garnalen

Deze risotto is heerlijk vol van smaak en dat komt door de smaakmaker uit de Noordzee: de Hollandse garnaal. Probeer dit recept vanavond uit!

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 300 g risottorijst
- 1 l visbouillon
- Scheut witte wijn
- 200 g doperwten (diepvries)
- 15 g bieslook
- 5 g dragon
- 125 g gerookte forelfilets
- Zout en peper
- 100 g Hollandse garnalen
- 1 citroen

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen