Wat Eten We Vandaag: Rode bieten wraps met linzen en cottage cheese
Een gezonde maaltijd, boordevol groenten die ook nog eens binnen een kwartiertje op tafel staat. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Deze geweldige rode bieten wraps met linzen en cottage cheese zijn binnen no-time klaargemaakt.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 2
Ingrediënten
- 6 rode bieten wraps
- 200 gr linzen (uit blik)
-
50 gr veldsla
- 8 radijsjes
-
1 avocado
- 3 mini komkommers
- 300 gr cottage cheese
- 1 citroen, rasp
- ½ tl chilipoeder
- peper en zout
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & eten Maaltijd steeds vaker uit een doos: zo houd je het toch nog gezond
Steeds meer mensen laten hun warme hap thuis bezorgen. Bakje open, eventueel uitstorten op een bord en aanvallen maar. Handig, maar hoe zorg je dat je ook nog een beetje gezond blijft eten (en geen kamerolifantje wordt)? -
PREMIUM
Pizza of patat? Andrea (25) wil eens wat anders en zet een keten van Indonesische dorpstoko's op
De 25-jarige Andrea de Fonkert uit Numansdorp was een beetje klaar met de friet, Chinees en pizza die in menig dorp al járen worden aangeboden. In april 2019 opende ze in haar geboortedorp een eigen Indonesische afhaalzaak genaamd Le Toko. Inmiddels zijn er drie Le Toko's - de vierde opent binnenkort - en een pop-upvariant. ,,Met Picnic en KLM zou ik graag een samenwerking aangaan.’’ -
Wat Eten We Vandaag: Wortelmuffins met roomkaasglazuur
Carrot cake, heb jij het al wel eens gegeten? In plaats van een cake gaan wij voor lekkere muffins. De wortelmuffins worden afgetopt met een glazuur van roomkaas voor een heerlijk frisse smaak. Supersimpel te maken en onwijs lekker! -
PREMIUM
FIT Challenge: dag 9
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. De basis: geen snelle koolhydraten, wel rijke producten en écht eten. -
Taartenbakster in Egypte opgepakt om cakejes in vorm van penissen: 'Het werd mij gevraagd’
Een banketbakster uit Egypte riskeert een gevangenisstraf van een jaar omdat ze cakejes heeft gebakken met penisvormige versieringen. Haar erotisch getinte lekkernijen druisen volgens de autoriteiten in tegen de Egyptische waarden. De vrouw werd in haar woning gearresteerd, maar is inmiddels op borgtocht vrijgelaten.
-
Wat Eten We Vandaag: Courgetti bolognese met burrata
Spaghetti bolognese is een klassieker. De traditionele Italiaanse bolognesesaus bestaat uit gehakt en buikspek (pancetta). Probeer ook eens deze vegetarische variant met heerlijke gemarineerde pulled oats waarbij de spaghetti is vervangen door courgetti. -
Albert Heijn Wat Eten We Vandaag: Köfte kebab met yoghurtsaus
Dit bekende fastfoodgerecht maak je gewoon lekker zelf thuis. Zo is-ie nog gezond ook. -
Wat Eten We Vandaag: Tosti met pesto en gegrilde groente
Je kunt alle kanten op met tostibeleg. Wij kiezen dit keer voor een vegetarische variant, rijkelijk belegd met uiteraard kaas en daar voegen we groene pesto, rucola en gegrilde groente aan toe.