Wat Eten We Vandaag: Romige pasta met kipfilet in parmaham
De combinatie van pasta en kip is altijd goed! In dit recept is de pasta heerlijk romig door de toevoeging van roomkaas. De kip heeft een lekkere twist doordat deze is gewikkeld in parmaham. Deze heerlijke pasta staat binnen no-time op tafel.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 2 kipfilets
- 200 gr roomkaas met bieslook
- 80 gr Prosciutto di Parma
- 1 courgette
- 10 zongedroogde tomaten
- 1 rode ui
- 1 el olijfolie
- 200 gr fusilli
- 50 gr rucola
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & eten
Hebben we straks alleen nog keuze uit blauw (AH) of geel (Jumbo)?
Met de verkoop van tachtig Deen-winkels aan AH, Vomar en Dekamarkt verdwijnt er weer een supermarktformule. In 2000 telde ons land nog 46 verschillende formules, twintig jaar later zijn het er nog 26. Is er nog bestaansrecht voor de kleinere supermarktketen of beperkt de keuze zich steeds meer tot blauw (AH) of geel (Jumbo)? -
BinnensteBuiten: de makers vieren duizendste uitzending met een feestelijk ananasdrankje
Huis, tuin, kook- en natuurtips: ze komen elke werkdag voorbij in het KRO-NCRV-programma BinnensteBuiten. Vanavond is de duizendste aflevering te zien. Een lekker kijkmoment net na etenstijd, vinden de fans. -
Wat Eten We Vandaag: Spruitjesstamppot met appel en bacon
Deze spruitjesstamppot heeft een frisse, zoete twist door de toevoeging van appel. Daarnaast zorgt de knapperige bacon voor een lekkere bite. Dit heerlijke gerecht staat in 35 minuutjes op tafel en is een lekkere variatie op de traditionele spruitjesstamppot. -
Wat Eten We Vandaag: Preitaart met pangasiusfilet
Een hartige taart vinden wij minstens zo lekker als de zoete variant. In dit recept gaan wij voor een hartige preitaart met een vulling van pangasiusfilet, ricotta en erwten. De preitaart is goed gevuld waardoor deze perfect is als avondmaaltijd. -
Ben & Jerry's verkoopt hun ijs met koekjesdeeg nu zonder ijs
Elke Cookie Dough-liefhebber herkent het wel: meteen de chunks uit je pint met ijs lepelen. De grootste wens van veel Ben & Jerry's fans wordt na lang wachten vervuld: de chunks worden zonder het ijs, in een zakje, verkocht. En ter ere van het 30-jarig bestaan van deze ijssoort staan er over twee weken nog twee nieuwe Cookie Dough ijssmaken in het vriesschap.
-
PREMIUMKoken & eten
Dit kan het drinken van een kop koffie voor je doen als je flink gaat sporten
Cafeïne is ‘s werelds meest gebruikte stimulerende stof. Het zit in koffie, maar ook in frisdranken, energiedranken, sportdranken en in voedingssupplementen. Recent wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat cafeïne sportprestaties kan versterken, zowel bij individuele sporten als bij teamsporten. -
Waarom ananas zorgt voor een tintelende tong (en hoe je dit kunt voorkomen)
Een tintelende tong, prikkende wangen of een ruw gehemelte. Veel mensen herkennen dit vervelende gevoel bij het eten van een verse ananas. Maar hoe komt dat eigenlijk? En kun je het voorkomen? Keuringsdienst van Waarde zocht het uit. -
Wat Eten We Vandaag: Rösti met spinazie, feta en avocadospread
Houd je van rösti? Dan is dit recept een echte aanrader! In dit gerecht wordt de rösti gemaakt met aardappel en wortelen. Voeg zelfgemaakte avocadospread, spinazie en feta toe en smullen maar.