Wat Eten We Vandaag: Romige pasta met zalm en doperwten
Deze makkelijke romige pasta met zalm en doperwten is ideaal, het bevat namelijk weinig ingrediënten, is snel klaar en smaakt heerlijk.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 200 gr (volkoren) penne
- 200 gr verse doperwten
- 2 el olijfolie
- 300 gr zalmfilet zonder huid
- 200 gr crème fraîche
- 80 gr geraspte kaas
- Peper en zout
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Paella met gegrilde groenten en olijven
-
Wat Eten We Vandaag: Tarte tatin met gekarameliseerde ananas en mascarpone
Tarte tatin is een dessert dat zijn herkomst vindt in Frankrijk en van origine gemaakt wordt van appel. In deze tropische variant is gekozen voor fris-zoete ananas als alternatief. Heerlijk met een flinke dot romige mascarpone. -
Wat Eten We Vandaag: Courgetti met garnalen in sambaljam
Een lekkere pasta staat supersnel op tafel en verveelt nooit. Vandaag serveren we een gezonde variant: courgetti met garnalen in sambaljam en zeewiercrumble. Courgetti is ‘pasta’ van courgette. Deze variant is lekker pittig, smaakvol en een koolhydraatarme keuze. -
Inbraken gebeuren in allerlei soorten woningen en buurten: zo laat je je huis veilig achter
Vakantie voor de boeg? Haal voor vertrek de stekkers uit de stopcontacten, draai kranen dicht en zorg vooral dat je huis er bewoond uitziet. Dat adviseert Ilona Snaterse-Leidelmeijer, politievrijwilliger gespecialiseerd op het gebied van preventie. -
PREMIUM
Huilen: teken van zwakte of genetisch bepaald? ‘Traankanaal zit lager bij mannen’
Huilen, janken, wenen, snikken en snotteren. Niks fijner dan ongecontroleerd de tranen laten stromen. Maar wat is nu de precieze functie van al die tranen? En waarom huilt de ene persoon al bij een tv-commercial en kan de ander geen traan laten op een begrafenis? Hoogleraar Ad Vingerhoets: ,,Het hormoon testosteron maakt het moeilijker om te huilen.’’
-
Wat Eten We Vandaag: Heekfilet met knoflook-citroendressing en little gem
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Risotto van orzo met ossenhaaspuntjes
Door de orzo te bereiden als een risotto in plaats van te koken, krijgt het een romige volle smaak en neemt het de smaak van de bouillon helemaal op. Wij serveren de orzo met ossenhaaspuntjes, spinazie, geroosterde cherrytomaatjes en feta. Een heerlijke combinatie. -
PREMIUMEnergierekening
Frank: ‘De elektrische auto verbruikt per maand net zoveel als ons huis in de wintermaanden’
Frank Deleij (44) uit Alphen aan den Rijn investeerde flink en ging van het gas af: ,,Het geeft soms bijna een soort schuldgevoel.’’ Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander.