Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Slavink met geroosterde zoete aardappel en aioli

Dit AVG’tje krijgt een verrassende twist door de toevoeging van zoete aardappel. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is zoete aardappel geen aardappel, maar een groente. Zoete aardappelen bevatten ‘langzame’ koolhydraten. Deze worden gelijkmatig in energie omgezet en zorgen voor een langdurig verzadigd gevoel.

  1. 
Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reservering
    Koken & Eten
    6

    Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reserve­ring

    Op een gemiddelde vrijdag of zaterdag zitten alle restaurants vol. Reserveren is een must bij de betere restaurants en dus zit er weinig anders op dan naar de supermarkt lopen of een broodje hamburger halen bij de gele M. Of toch niet? Foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer ziet in het buitenland én ook in Nederland een nieuwe trend: walk-ins only. Dat is Engels voor: kom maar aanwaaien, hier hoef je niet te reserveren.