Wat Eten We Vandaag: Snelle noedels met biefstuk en mango
Dit Oosterse recept met een tropisch tintje zet je binnen no time op tafel. De mango zorgt voor een verrassende zoete toevoeging in dit gerecht. Door de broccoli en wortel kort mee te bakken, krijgen de groenten een lekkere bite.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: Vlees
Ingrediënten:
- 2 biefstukken
- 150 gr volkoren noedels
- 1 mango
- 150 gr broccoli
- 1 wortel
- 1 el olijfolie
- 2 el ketjap
- 50 gr ongezouten roomboter
- Peper en zout
- 1 el sesamzaadjes
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
‘Zonder sla is een maaltijd niet compleet’: probeer deze drie maaltijdsalades eens!
-
Vraag naar tweedehands dieselauto’s stijgt: dit is de reden
Gebruikte diesels zijn weer meer in trek, zo blijkt uit cijfers die het moederbedrijf van verkoopsites Autotrack en Gaspedaal vrijgeeft. De toenemende populariteit van tweedehands dieselauto’s hangt zeer waarschijnlijk samen met het groeiende prijsverschil tussen de benzine- en dieselprijzen. -
Wat Eten We Vandaag: Geroosterd briochebrood met zomerfruit en mascarpone
Wát een guilty pleasure is dit geroosterde briochebrood met zomerfruit en mascarponeroom. Kies jouw favoriete zomerfruit, zoals frambozen, aardbeien of rode besjes en leef je helemaal uit met het beleggen van dit zoete broodje. Ideaal als dessert, maar ook als tussendoortje. -
lezersvraag
Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen. -
Wat Eten We Vandaag: Franse plaattaart
Deze Franse plaattaart is op basis van prei en brie. Prei is, net als ui, scherp en pittig wanneer je het rauw eet. Door het kort te bakken en vervolgens te stoven in een groentebouillon, krijgt het een heerlijk zachte, iets zoete smaak. Dit combineert goed met de brie en walnoten.
-
PREMIUMMet video
‘Op Tinder staat dat ik aseksueel ben, maar soms beginnen ze alsnog aan me te friemelen’
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Kipsaté in romige tandoori marinade
Voor deze kipsaté van de barbecue maken wij een verrassende marinade met yoghurt en tandoori saus. Door de kip te marineren in yoghurt wordt deze supermals door de zuren in de yoghurt. Tip: gebruik kippendijen in plaats van kipfilet voor de saté; kippendijen blijven namelijk malser. -
Wat Eten We Vandaag: Kapucijnerschotel met tuinbonen en quinoa
Een lekker vegetarisch, voedzaam gerecht? Wij hebben het voor je gevonden. De kapucijners spelen de hoofdrol in dit recept. Kapucijners zijn peulvruchten uit de erwtenfamilie en bevatten ontzettend veel voedingsvezels waardoor het een geschikte vervanger is voor vlees. In de zomerperiode kun je kapucijners ook vers verkrijgen, maar voor dit recept gebruiken we voorgekookte kapucijners. Wel zo makkelijk.