Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Soupe au pistou met kaascrostini

Dit Franse gerecht is een gezonde en vegetarische groentesoep met als finishing touch pistou. Pistou wordt ook wel de Provençaalse variant van pesto genoemd. Het is een saus die wordt gemaakt van verse basilicum, knoflook en olijfolie. In een vijzel stamp je de ingrediënten fijn tot een saus.

  1. Amerikaanser dan Ribhouse Texas in Epe wordt het niet
    PREMIUM
    OVER DE TONG

    Amerikaan­ser dan Ribhouse Texas in Epe wordt het niet

    Ribouse Texas Epe is onderdeel van een formule die sinds 1990 bestaat. First class steaks en ribs in alle variaties op de kaart. Net als dry aged beef, verse kreeft en - je zou het niet verwachten - vegetarische gerechten. De bediening loopt in cowboykleding en doet er alles aan om de gast zich thuis te laten voelen. Entertainment is in verschillende vormen aanwezig en zit je vol, dan is een doggybag zo gevuld. Veel Amerikaanser wordt dit grillrestaurant in westernsfeer niet.