Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Spinaziestamppot met paddenstoelenjus en vega gehaktballetjes

Stamppot saai? Echt niet. Deze vegetarische spinaziestamppot met paddenstoelenjus en vegetarische gehaktballen bevat veel smaak en is perfecte winterkost. Maak gebruik van vers vegetarisch gehakt, dan zijn de vega-gehaktballen bijna niet van de vleesvariant te onderscheiden. 

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Eigenheid, lol en rollend naar huis bij Bij Maarten in ’t Koetshuis in Vaassen
  PREMIUM
  OVER DE TONG

  Eigenheid, lol en rollend naar huis bij Bij Maarten in ’t Koetshuis in Vaassen

  Bij Maarten in ’t Koetshuis ligt aan het Maarten van Rossemplein in Vaassen. Niet de lekker directe historicus Maarten van Rossem die we kennen van tv, maar de Gelderse versie uit 1500, die nietsontziend te werk ging. Nu is er nog een Maarten: sinds maart 2020 zijn Maarten en Desirée Noijens de nieuwe uitbaters van ’t Koetshuis, dat naast Kasteel Cannenburgh ligt. Samen streven ze gastvrijheid, persoonlijkheid en gezelligheid na.