Wat Eten We Vandaag: Spinaziestamppot met paddenstoelenjus en vega gehaktballetjes
Stamppot saai? Echt niet. Deze vegetarische spinaziestamppot met paddenstoelenjus en vegetarische gehaktballen bevat veel smaak en is perfecte winterkost. Maak gebruik van vers vegetarisch gehakt, dan zijn de vega-gehaktballen bijna niet van de vleesvariant te onderscheiden.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: Vegetarisch
Ingrediënten:
- 500 gr vastkokende aardappelen
- 275 gr vers vegetarisch gehakt
- 1 ei
- 40 gr paneermeel
- 1 el Dijonmosterd
- 100 gr ongezouten roomboter
- 1 ui
- 300 gr paddenstoelenmix
- ½ blokje groentebouillon
- 250 ml water
- 50 ml halfvolle melk
- 200 gr spinazie
- Peper en zout
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food lifestyle inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke DIY’s en handige tips, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’
Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen. -
Wat Eten We Vandaag: Flammkuchen met beenham en vijgen
Wie is geen fan van flammkuchen? Deze Duitse pizzavariant is heerlijk als lichte maaltijd en de opties om te variëren met toppings zijn eindeloos. Wij gaan voor het perfecte gerecht voor deze koude herfst- en winterdagen: flammkuchen met zoete beenham en vijgen. Een heerlijke combinatie met de kastanjechampignons en rode ui. -
PREMIUMOVER DE TONG
Eigenheid, lol en rollend naar huis bij Bij Maarten in ’t Koetshuis in Vaassen
Bij Maarten in ’t Koetshuis ligt aan het Maarten van Rossemplein in Vaassen. Niet de lekker directe historicus Maarten van Rossem die we kennen van tv, maar de Gelderse versie uit 1500, die nietsontziend te werk ging. Nu is er nog een Maarten: sinds maart 2020 zijn Maarten en Desirée Noijens de nieuwe uitbaters van ’t Koetshuis, dat naast Kasteel Cannenburgh ligt. Samen streven ze gastvrijheid, persoonlijkheid en gezelligheid na. -
PREMIUMvraag & antwoord
Alles wat je (niet) wilt weten over de hybride warmtepomp
Wie vanaf 2026 zijn cv-ketel wil vervangen, moet een hybride warmtepomp installeren, zo maakte het kabinet vandaag bekend. Maar past een warmtepomp in elk huis, wat kost-ie en zijn er wel voldoende monteurs? -
Wat Eten We Vandaag: Visburger met zoetzure komkommer en harissamayo
Zin in een burger, maar liever een avondje zonder vlees? Kies dan voor deze visburger van kabeljauw met zoetzure komkommer en harissamayo. De burger is makkelijk te maken en is een verantwoord alternatief. Wist je bijvoorbeeld dat kabeljauw barst van de vitamines en mineralen? Waaronder vitamine B, jodium en zink.
-
Zo verdwijnen je WhatsAppberichten automatisch
Wil je voorkomen dat jouw berichten voorgoed terug te vinden zijn door (oud-)gesprekspartners? Of wil je wat opslagruimte vrijhouden op je smartphone? WhatsApp kan nieuwe berichten na een bepaalde tijd automatisch laten verdwijnen. -
Wat Eten We Vandaag: Chocolademousse
Deze heerlijke, klassieke chocolademousse maak je met maar vier ingrediënten. Een echt verwenmomentje voor jezelf of een simpele manier om je gasten te verrassen met een lekker toetje van pure chocolade. -
Wat Eten We Vandaag: Filodeegbakjes met blauwe kaas
Deze filodeegbakjes zijn makkelijk te serveren en hapklaar voor je gasten. Moeilijk hoeft het niet te zijn. Dit borrelhapje heb je binnen 15 minuten klaar. Serveer samen met andere hapjes voor een goedgevulde oud&nieuw-borreltafel.