Wat Eten We Vandaag: Stromboli
Liefhebbers van de Italiaanse keuken kunnen hun hart ophalen bij stromboli: een opgerolde pizza afkomstig uit Amerika. Waarbij bij calzone het pizzadeeg wordt dubbelgeklapt, wordt bij deze variant het deeg van de pizza opgerold. Een gerecht dat zich goed leent om restjes groenten en beleg zoals Parmezaanse kaas, bacon of salami in te verwerken.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten (+ 30 minuten wachttijd)
Aantal porties: 4
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 1 rol pizzadeeg
- 80 gr champignons
- 1/6 paprika
- 60 gr courgette
- 70 gr gezeefde tomaten passata
- 80 gr gekookte ham
- 100 gr geraspte jong belegen kaas
- 3 tl gedroogde oregano
- 1 ei
- Peper
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt inspiratie op het gebied van food en lifestyle, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Speltpizza met ricotta en gerookte zalm
Deze pizza met gerookte zalm is een verantwoorde keuze, ook voor doordeweeks. Helemaal als je kiest voor een speltbodem met meer vezels. Extra makkelijk: je koopt een verse speltbodem gewoon kant-en-klaar in de supermarkt. Voeg geen zout toe, de kappertjes zijn al zout genoeg van zichzelf. -
Wat Eten We Vandaag: Ovenschotel met saucijzen, erwtjes en prei
Deze ovenschotel zit boordevol groenten en ziet er ook nog eens geweldig uit. De bovenkant bestaat uit toefjes zelfgemaakte aardappelpuree. Onder de laag romige puree zitten verrukkelijke ingrediënten zoals saucijzen, erwten en prei verstopt. -
PREMIUM
Wereldprimeur: de vega varkenshaas is nauwelijks van echt te onderscheiden
Een Nederlands ontwikkelde ’s werelds eerste plantaardige varkenshaas. Een eigentijdse versie van een ouderwets zondagsgerecht. -
Energierekening
Valentijn (38): ‘Een groot deel van mijn energiekosten wordt vergoed door mijn werkgever’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Valentijn (38) uit Leeuwarden. -
Wat Eten We Vandaag: Varkenshaas-traybake met spek, champignons en aardappel
Deze overheerlijke traybake bestaat uit varkenshaas in knapperig spek en geroosterde aardappeltjes en groenten. In de tijd dat de schaal in de oven staat, heb je alle tijd om je keuken op te ruimen, zodat je na het eten lekker op de bank kunt ploffen.
-
Kan 't goedkoper?
We betalen minder voor een fles allesreiniger, maar het kan nóg goedkoper
De prijzen stijgen, ook die van onze boodschappen. Elke week bekijken we één product. Betaal je er meer voor en is er een manier om te besparen? Vandaag: allesreiniger. -
podcast
Corina: ‘Ik was blij met de diagnose, er is geen grotere hel dan onverklaarbare kinderloosheid’
Een zwangerschap leidt niet altijd tot een blakende, gezonde baby: per jaar verliezen in Nederland zo’n 25.000 vrouwen een ongeboren kindje. In de podcast Miskraammonologen, een productie van Ouders van Nu, AD en de regionale titels, hoor je de persoonlijke verhalen van deze vrouwen. -
Kan 't goedkoper?
Ons bakkie troost is stukken duurder, kun je nog besparen op je koffie?
De prijzen stijgen, ook die van onze boodschappen. Elke week bekijken we één product. Betaal je er meer voor en is er een manier om te besparen? Vandaag: koffie.