Wat Eten We Vandaag: Tartaar van haring met geroosterde peen en zeekraal

Sinds een week is de Hollands Nieuwe weer verkrijgbaar dus besloten we daar meteen mee aan  de slag te gaan. We duiken de keuken in en toveren de haring om in een tartaar

Ingrediënten

Groenten
zout en peper
- 600 g krielaardappels
- 800 g verse doperwten in de peul of 400 g gedopte doperwten
- 100 g zeekraal
- 600 g regenboogwortels
- olijfolie
- 1 bos radijzen
- 1 bos dille
- 1 citroen

Tartaar
8 zoute haringen (Hollandse nieuwe)
- 2 el (Dijon) mosterdmayonaise
- 1 sjalotje
- 1 citroen
- zout en peper
- scheut olijfolie

Benodigdheden
Hoefijzer-dunschiller, grote ovenschaal, steekring/tartaarring, citroen zesteur

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Tartaar van haring © 24Kitchen