Wat Eten We Vandaag: tarte tatin met brie en peren

Deze tarte tatin is een heerlijke mix van zoet en hartig en staat binnen 40 minuten op tafel. Dat is nog eens een goed begin van de week.

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 4 uien
- Olijfolie
- 4 tl balsamicoazijn
- 2 handperen
- 3 takjes tijm
- 200 g brie
- 1 rol bladerdeeg (koeling)
- 50 g hazelnoten

Benodigdheden:
- Springvorm doorsnede 24 cm

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen
  1. Chef-koks en de druk van Michelinsterren: ‘Daar moet je mee leren dealen’
    PREMIUM
    Video

    Chef-koks en de druk van Michelin­ster­ren: ‘Daar moet je mee leren dealen’

    Ineens trokken ze de stekker uit hun driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen. Jacob Jan Boerma en zijn vrouw Kim Veldman kiezen voor hun gezin en andere, nieuwe culinaire uitdagingen. Is het koken op dit niveau inderdaad zo’n dief van een privéleven en de druk van de Michelinster te groot? Chef-koks Peter Gast (voorheen ’t Schultenhues in Zutphen) en Michel van der Kroft (’t Nonnetje in Harderwijk) vertellen over hoe zij werk en privé in balans houden. Of niet konden.