Wat Eten We Vandaag: Toast carpaccio met avocado
Carpaccio is een echte klassieker als voorgerecht, maar ook overheerlijk op een broodje. Geniet nu ook thuis of op werk van een rijkelijk belegde toast met carpaccio als lunch. Deze variant maken we met avocado voor een extra vullende en voedzame lunch.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: lunch
Ingrediënten:
- 4 sneetjes (zuurdesem)brood
- 2 el truffelmayonaise
- 6 plakjes carpaccio
- 1 avocado
- Handje veldsla
- 2 el pijnboompitten
- 4 el gesnipperde Parmezaanse kaas
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Snelle wokmaaltijd met garnalen
Deze snelle wokmaaltijd staat in een mum van tijd op tafel. Geloof ons, als je de zoete smaak van deze zelfgemaakte woksaus proeft, wil je nooit meer anders. De knapperige groenten zorgen voor een lekkere bite. -
Wat Eten We Vandaag: Bruine bonensoep
Zelf bruine bonensoep maken? Wij hebben gekozen voor de snelle variant met bonen uit blik. Je kunt ook gedroogde bonen gebruiken, deze moeten wel eerst weken en koken. -
eigen tuin eerst
Plant nu een vlinderstruik in je tuin voor meer bijen en vlinders
Meer vlinders in je tuin? Met een paar vlinderstruiken heb je dat zo voor elkaar. Nu is de ideale tijd om ze te planten. Tuingoeroe Romke van de Kaa heeft een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht. -
Wat Eten We Vandaag: Pittige taco’s met biefstukreepjes
Taco’s, je kunt er alle kanten mee op. Dit Mexicaanse gerecht kan worden gevuld met allerlei ingrediënten en wordt doorgaans met de hand gegeten. Deze pittige variant vullen we met biefstukreepjes en zwarte bonen en wordt afgetopt met knoflooksaus en verse koriander. -
Wat Eten We Vandaag: Artisjokken en groene asperge quiche
Deze rechthoekige quiche met artisjokken en groene asperges doet het erg goed bij een borrel of op een buffettafel. Je kan natuurlijk ook een ronde quiche- of taartvorm gebruiken.
-
Quiz
Nationale Pannenkoekdag: wat weet jij van de lekkernij?
Het is vandaag Nationale Pannenkoekdag. Ben jij een echte liefhebber? Test je kennis in de quiz hieronder. -
-
-
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing. -
PREMIUM
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht.