Wat Eten We Vandaag: Toast met champignons, spinazie & feta
Wil jij meer groenten eten? Krijg een goede portie vitaminen binnen tijdens de lunch met deze toast met champignons, spinazie en feta. Supersimpel om te maken en ideaal, want je hebt gelijk meer dan de helft van je dagelijkse hoeveelheid groenten binnen.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 5 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: lunch
Ingrediënten:
- 2 el balsamicoazijn
- 4 sneeën zuurdesembrood
- Peper en zout
- ½ rode ui
- 1 teentje knoflook
- 200 gr champignons
- Scheutje olijfolie
- 80 gr spinazie
- 80 gr feta
- Handje zonnebloempitten
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Traybake kipdrumsticks en herfstgroenten
Een traybake is simpelweg een bakplaat vol met lekkers, een hele maaltijd bij elkaar. Een makkelijke manier om een heerlijk gerecht op tafel te zetten, waarbij alle smaken samen komen. Deze variant met herfstgroenten is ideaal voor een frisse dag in het najaar. -
Getest: Dit is de beste inbouw-combimagnetron
Wat is de beste inbouw-combimagnetron? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
PREMIUM
Rookmelder is vanaf 1 juli verplicht op élke woonlaag: hier moet je op letten
Waar rook is, is behalve vuur hopelijk ook een brandmelder. Op elke verdieping van het huis, want dat moet vanaf 1 juli in álle Nederlandse woningen. -
Koken & eten
Wat eten we met Moederdag? Dit zijn de vijf lekkerste high-teahapjes
Zondag is het Moederdag. Naar een leuk restaurant voor een high tea kan nog niet, maar haar thuis in de watten leggen wel. Met deze heerlijke hartige en zoete gerechten is succes gegarandeerd, alleen al omdat je het zelf voor haar klaarmaakt. -
Zo kun je goedkoper tanken tijdens een lange rit
Ook al probeer je nog zo goed om brandstof te besparen, tijdens een langere rit is het onvermijdelijk dat je een keer moet tanken, en de prijzen van benzine en diesel liegen er niet om. Zo kun je goedkoper tanken.
-
Wat Eten We Vandaag: Toast carpaccio met avocado
Carpaccio is een echte klassieker als voorgerecht, maar ook overheerlijk op een broodje. Geniet nu ook thuis of op werk van een rijkelijk belegde toast met carpaccio als lunch. Deze variant maken we met avocado voor een extra vullende en voedzame lunch. -
Wat Eten We Vandaag: Pasta met kip en rode pesto
Pasta pesto doet het altijd goed. Maar gebruik jij ook wel eens rode pesto in plaats de klassieke groene? Deze variant met zongedroogde tomaat smaakt heerlijk in combinatie met ricotta, Parmigiano Reggiano, gerookte kip en natuurlijk fusillipasta. -
koken&eten
Cola zit vol met suiker, maar zijn de light-varianten dan een gezondere keuze?
Van light tot zero en van ‘normale’ cola tot cola’s met smaken als vanille of cherry: de schappen in supermarkten liggen vol met allerlei soorten cola. Maar welke cola kun je het beste drinken als je wilt gaan voor de minst ongezonde optie? En maakt het nog uit of je voor Pepsi, Coca-Cola of gewoon een huismerk kiest?