Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Tortilla’s met gamba’s en gerookte zalm

Fan van vis en schaaldieren? Probeer dan deze tortilla met gamba’s én gerookte zalm. Wij grillen de gamba’s en maïs waardoor de tortilla’s een lichtrokerige smaak krijgen. Geef een pittige twist aan de tortilla’s door ze te bestrooien met chilivlokken of door een rood pepertje toe te voegen.

  1. Bij De Oude Smidse in Steenwijk weten ze de smaken te raken
    PREMIUM
    Over de Tong

    Bij De Oude Smidse in Steenwijk weten ze de smaken te raken

    In september 2020 opent Eva Stoffels, na een afgeronde studie hotelmanagement en wat jaren ervaring, met haar ouders boetiekhotel De Smederij van Steenwijk. Na diverse koksopleidingen en werkervaring in gerenommeerde restaurants is Martin Veenstra klaar voor de volgende stap. De twee gaan dit jaar samen het avontuur aan om hun liefde en passie voor eten, drinken en gastvrijheid kwijt te kunnen in een kleinschalig restaurant op topniveau, met een laagdrempelige sfeer: De Oude Smidse in Steenwijk.