Wat Eten We Vandaag: Traybake met aardappel, oesterzwam en basilicum-cashewsalsa

Men neemt aardappel, oesterzwam, rode ui en venkel. Snijd in stukken, legt dit op de bakplaat en laat de oven het werk doen. Makkelijk, en scheelt een berg afwas. Alleen nog even die basilicum-cashewsalsa maken. 

Hoofdgerecht: groente
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

Traybake
1 rode ui
- 1 venkel
- 350 g krielaardappels
- 200 g oesterzwammen
- olijfolie
- (grof zee)zout en peper

Salsa
1 bos basilicum
- 40 g cashewnoten (gezouten)
- 1 teentje knoflook
- 100 ml olijfolie
- 1 limoen
- (grof zee)zout en peper
- 4 radijsjes
- 50 g veldsla
- 1-2 el olijfolie
- zout en peper
- 40 g cashewnoten (gezouten)

Benodigdheden
Een met bakpapier beklede bakplaat, keukenmachine

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Traybake © 24Kitchen