Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Varkenshaas met paddenstoelenroomsaus, peer en spruitjes

De feestdagen liggen dan wel achter ons, maar een mooi gerecht met varkenshaas kan altijd. Wij serveren deze klassieker met paddenstoelenroomsaus, aardappelpuree, gebakken peer en spruitjes. Een bord vol met heerlijke smaken.

  1. De saté is helaas zielloos, maar gelukkig heeft De Zessprong een fijne verrassing aan het eind
    PREMIUM
    Over de Tong
    3

    De saté is helaas zielloos, maar gelukkig heeft De Zessprong een fijne verrassing aan het eind

    Het uitgesproken gezinsrestaurant De Zessprong in Joppe is al decennialang een pleisterplaats voor dagjesmensen. Recreanten, gezinnen met kinderen die in de speeltuin mogen of gaan midgetgolfen, wandelaars, fietsers en mensen die hebben gekart in Eefde. Vaak komen ze voor de pannenkoeken, die de hele dag worden gebakken. Wij kozen iets anders...
    Steenwijkerland, Zutphen, Lochem, Hardenberg, Raalte, Zwolle, Dronten, Zwartewaterland, Staphorst, Apeldoorn, Brummen, Zeewolde, Hattem, Olst-Wijhe, Dalfsen, Harderwijk, Nunspeet, Voorst, Meppel, Heerde, Rijssen-Holten, Deventer, Berkelland, Epe, Elburg, Noordoostpolder, Urk, Nijkerk, Ermelo, Bronckhorst, Ommen, Putten, Kampen, Oldebroek, Lelystad