Wat Eten We Vandaag: Vispakketjes van de BBQ met gegrilde artisjokharten

Nu de winter in Nederland eindelijk afgelopen lijkt te zijn, stappen we direct over naar de zomer en daar hoort natuurlijk de barbecue bij. Vandaag geen speklapje maar vliegensvlugge vispakketjes van kabeljauw op de grill. 

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

Vispakketjes
1 venkel
- 4 tenen knoflook
- 1 citroen
- ½ bos dille
- ½ bos peterselie
- 3 tl venkelzaadjes
- 4 kabeljauwfilets
- 4 tl olijfolie
- Zout en peper
- 80 ml droge witte wijn

Artisjokken
250 g artisjokharten (1 blik)
- 2 el olijfolie
- ½ citroen
- 1 teen knoflook
- Zout en peper

Bruschetta
1 stokbrood
- 1 teentje knoflook
- olijfolie
- zout en peper

Benodigdheden
Aluminiumfolie, barbecue

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Vispakketjes van de BBQ met gegrilde artisjokharten © 24kitchen