Wat Eten We Vandaag: Vispan met schelvis en prei

Heb je écht geen zin om te koken? Dan is deze vispan met schelvis een uitkomst. Even opzetten, laten pruttelen en eten. Kind kan de (vaat)was doen. Jij met de voetjes omhoog.

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten
1 bos bospenen
- 3 slanke preien
- 30 g roomboter
- 2 el mosterdzaad
- zout en peper
- 1 citroen
- 200 ml droge witte wijn
- 200 ml droge vermout
- 300 ml visfond
- 450 ml slagroom
- 600 g schelvisfilet
- 1 bos dragon
- 4 harde bollen/broodjes voor erbij

Benodigdheden
Vijzel, evt. bakpapier

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Vispan met schelvis © 24Kitchen
  1. In Offerman-fabriek wordt bijna 3 weken na listeriadrama nog geen plakje vlees gesneden

    In Offerman-fa­briek wordt bijna 3 weken na listeria­dra­ma nog geen plakje vlees gesneden

    De fabriek van vleeswarenbedrijf Offerman in Aalsmeer ligt bijna drie weken na de grote terugroepactie nog steeds stil. Offerman moest de locatie begin oktober sluiten nadat bleek dat vleeswaren die hier werden gesneden en verpakt, waren besmet met de listeriabacterie. Zeker twintig mensen werden ernstig ziek na het eten van besmet vlees, drie personen overleefden het niet en een vrouw kreeg een miskraam.