Ga lekker het weekend in met een vispannetje.
Volledig scherm
Ga lekker het weekend in met een vispannetje. © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Vispannetje met bladerdeeg

Varieer eens met vis. Zet bijvoorbeeld een heerlijke visstoof op tafel met een ‘dakje’ van bladerdeeg. De visstoof, op basis van koolvis, breng je op smaak met sojasaus en citroenrasp: lekker

  1. Boer Matthijs wil de witte motor weer sexy maken: ‘Dit is de ‘single malt’ onder de melk’
    PREMIUM

    Boer Matthijs wil de witte motor weer sexy maken: ‘Dit is de ‘single malt’ onder de melk’

    Hij werd voor gek verklaard, stuitte op onbegrip van boeren en de banken stonden nou niet meteen te trappelen. Toch liggen anderhalf jaar na de lancering van ElkeMelk de schappen van Albert Heijn dagelijks vol met flessen van Metha 101, Geertje 72 en van zo’n 100 andere koeien uit zijn stal in Molenaarsgraaf. En het buitenland lonkt. ,,Melk moet weer sexy worden’’, zegt ondernemer Matthijs Baan (40).
  1. Wat Eten We Vandaag: Red velvet cake
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Red velvet cake

  2. Wat Eten We Vandaag: Burrito met kip
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Burrito met kip