Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Vispapillot met mozzarella, tomaat en spinazie

Een gerecht waar je weinig werk aan hebt, dat is deze vispapillot. ‘En papillotte’ is een klassieke ovenbereiding, waarin je ingrediënten in een ‘pakketje’ in de oven gaart. Smaken en geuren komen hierdoor samen én het is bovendien ontzettend simpel.

  1. Mathijs (30) heeft het syndroom van Down en maakt prijswinnende kookvlogs: ‘Wereldberoemd ben ik’’
    PREMIUM
    Video

    Mathijs (30) heeft het syndroom van Down en maakt prijswin­nen­de kookvlogs: ‘Wereldbe­roemd ben ik’’

    Hij heeft het syndroom van Down én maakt prijswinnende kookvlogs. Mathijs Withaar (30) kookt als De Bijna Chef de sterren van de hemel en ondervraagt gewapend met plopkap allerlei mensen die iets van eten weten, van kaasboer tot topkok Herman den Blijker. ,,Ik ben al wereldberoemd, maar wil nog wereldberoemder worden. Dat gaat zeker lukken, ik kan dubbele salto’s met pannenkoeken.”