Volledig scherm
Warme salade met zalm, pesto en aardappels © Van de saladebar

Wat Eten We Vandaag: Warme salade met zalm, pesto en aardappels

Een maaltijdsalade met zalm, pesto en aardappels is dé manier om meer vis te eten. De pesto is het lekkerst wanneer je hem zelf maakt, maar bij weinig tijd volstaat een pesto van de versafdeling.

Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 40 minuten

Ingrediënten

Salade
- 500 g nieuwe aardappels
- 400 g zalmfilet
- 1 el olijfolie om in te bakken
- 2 el extra vergine olijfolie
- 100 g veldsla
- versgemalen zwarte peper
- zeezoutvlokken

Pesto
- 75 g ongezouten cashewnoten
- 2 tenen knoflook
- 1 citroen
- 2 handenvol basilicumblad
- 40 g versgeraspte Parmezaanse kaas
- 125 ml extra vergine olijfolie
- eventueel zout

Benodigdheden
anti-aanbakpan, rasp, staafmixer met maatbeker, of keukenmachine met kleine kom

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.