Wat Eten We Vandaag: Wraps met gegrilde tonijn en wasabimayonaise
Wraps zijn de perfecte basis voor een makkelijke maaltijd en vervelen nooit. Je kunt blijven variëren met de ingrediënten. Deze wraps met gegrilde tonijn en wasabimayonaise zijn ontzettend voedzaam en staan snel op tafel. Wij zijn fan.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 1 el olijfolie
- 2 tonijnsteaks à 150 gr
- 2 volkoren tortilla’s
- 2 handjes rucola
- 1 avocado
- 2 el wasabi-mayonaise
- 1 tl sesamzaadjes
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
update
Maaltijdbezorger Deliveroo wil eind dit jaar weg uit Nederland
De Britse maaltijd- en boodschappenbezorger Deliveroo vertrekt waarschijnlijk eind dit jaar uit Nederland. Het platform zegt dat het vindt dat het zelf niet groot genoeg is in het land om voldoende winst te maken. -
PREMIUM
Dit bosrestaurant staat midden in de natuur: ‘De Veluwe is mijn moestuin’
We moeten vertragen. Minder prikkels, meer contact met onszelf en de natuur. Een weekendje de natuur in op een landgoed, met diner, doet wonderen. -
Koken & Eten
Zo maak je de perfecte nasi goreng
Er is geen standaardrecept voor nasi goreng. Maar houd je aan deze basisregels van Maureen Tan, auteur van de Bijbel van de Indonesische keuken, en je gebakken rijst kan niet mislukken. En heb je een restje rijst in de koelkast, dan ben je helemaal snel klaar. -
Wat Eten We Vandaag: Tabouleh met linzen en tonijn
Tabouleh is een frisse peterseliesalade uit de Libanese en Syrische keuken. Normaal gesproken met bulgur, maar wij maken de salade met linzen, tomaten, munt en peterselie. Je kunt ervoor kiezen om de salade te serveren als bijgerecht of als een complete maaltijdsalade met tonijnsteak: wij kiezen in dit recept voor het laatste. -
PREMIUM
Rugspecialist legt uit waar je op moet letten als je het matras vervangt
Een goed matras kan rugpijn niet oplossen, maar wel verlichten, zegt dokter Mahieu, rugspecialist uit België. Hij vertelt waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuw matras.
-
Wat Eten We Vandaag: Pittige pepperonipizza
Pepperoni is een scherpe variant van salami. Deze pizza is komen overwaaien uit de Verenigde Staten en is dus geen echte Italiaanse klassieker. De pizza is gemaakt met een gemakkelijke, pittige tomatensaus van chilivlokken en tomatenblokjes en is naast pepperoni belegd met bimi en romige mozzarella. -
Rauwe groenten, kaneel, ananas: wat kun je écht beter laten staan als je zwanger bent?
Eten wordt een tikkeltje ingewikkelder als je zwanger bent. ,,Sommige vrouwen zijn zo bezorgd dat ze rauwe groenten negen maanden lang van hun bord bannen”, vertelt gynaecoloog Ronald Devlieger. Maar zijn die groenten dan echt zo slecht voor de baby? En hoe zit het met kaas, koffie, alcohol en voedingssupplementen? Devlieger zet alles op een rijtje. -
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde zoete aardappel met halloumi
Kaas grillen op de barbecue - kan dat? Jazeker. In dit recept maken we gebruik van halloumi, een kaassoort die gebakken of gegrild kan worden zonder dat het smelt. De halloumi wordt gecombineerd met ui en zoete aardappel. Een geslaagd vegetarisch barbecuegerecht.