Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Zelfgemaakte knoflooksaus

Deze heerlijke knoflooksaus maak je gemakkelijk zelf, en wint het absoluut van de kant-en-klare varianten. Dit heerlijke sausje mag niet ontbreken bij de barbecue, een broodje shoarma of is zeer geschikt als dip bij de borrel.

  1. Bij De Oude Smidse in Steenwijk weten ze de smaken te raken
    PREMIUM
    Over de Tong

    Bij De Oude Smidse in Steenwijk weten ze de smaken te raken

    In september 2020 opent Eva Stoffels, na een afgeronde studie hotelmanagement en wat jaren ervaring, met haar ouders boetiekhotel De Smederij van Steenwijk. Na diverse koksopleidingen en werkervaring in gerenommeerde restaurants is Martin Veenstra klaar voor de volgende stap. De twee gaan dit jaar samen het avontuur aan om hun liefde en passie voor eten, drinken en gastvrijheid kwijt te kunnen in een kleinschalig restaurant op topniveau, met een laagdrempelige sfeer: De Oude Smidse in Steenwijk.