Wat Eten We Vandaag: Zoete aardappelstamppot met spinazie
Zin in een lekkere én makkelijke maaltijd? Deze zoete aardappelstamppot met spinazie heb je zo op tafel staan en is supersimpel te maken. De stamppot wordt afgetopt met tomaatjes, olijven en witte kaas; een heerlijk vegetarisch gerecht.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 200 gr aardappelen
- 200 gr zoete aardappelen
- Peper en zout
- 200 gr spinazie
- 250 gr cherry tomaatjes
- 1 el olijfolie
- 2 el Italiaanse kruiden
- 150 gr groene olijven met witte kaas
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Brabantse worstenbroodjes met een twist
Alaaf! Als je bekend bent met Brabant dan ken je de worstenbroodjes vast ook wel. De broodjes kun je kant-en-klaar kopen en even opwarmen in de oven, maar hoe leuk om ze eens zelf te maken? De worstenbroodjes krijgen een twist door de broodjes af te toppen met sesam- en maanzaad. -
Tv-kok Sergio Herman betrapt op rijden onder invloed tijdens avondklok
De Belgische politie heeft chefkok en horecaondernemer Sergio Herman in de nacht van maandag op dinsdag aangehouden omdat hij met te veel alcohol op achter het stuur zat. Ook overtrad de Nederlander de avondklok. -
Koken & eten
De ideale pastavorm is nu pas uitgevonden... door een Amerikaan
De Amerikaan Dan Pashman heeft een pastasoort ontwikkeld die de perfecte vorm zou hebben. Cascatelli is de naam. Dat is het Italiaanse woord voor waterval. De eerste 700 dozen waren binnen twee uur uitverkocht. -
PREMIUM
Ramadan in coronatijd: moslima’s koken warme hap voor daklozen in een gesloten restaurant
Opnieuw kunnen Nederlandse moslims door corona de ramadan niet samen vieren. Maar tien vrouwen uit Amsterdam laten zich daardoor niet uit het veld slaan. -
Wat Eten We Vandaag: Linzencurry met gehaktballetjes en naanbrood
Fan van curry’s? Ga dan voor deze heerlijke variatie met linzen. De linzencurry wordt geserveerd met gehaktballetjes en naanbrood. Deze maaltijd heb je binnen een half uurtje op tafel staan en is onwijs lekker.
-
Chef-koks maken bekende snacks na in nieuwe RTL-wedstrijd
Vanaf 27 april is het nieuwe programma Snackmasters op RTL 4 te zien. In de show, gepresenteerd door Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen, nemen acht chef-koks het tegen elkaar op om bekende snacks zoals Sultana’s en Hamka’s zo identiek mogelijk na te maken. -
Paasstol of eieren over? Je maakt er makkelijk nog iets lekkers van
Pasen zit er bijna weer op en de koelkast is dus gevuld met restjes. Die hoef je gelukkig niet weg te gooien, want met deze recepten kun je van de overblijfselen weer een feestmaaltijd maken. -
Koken & eten
Zakjes ketchup in VS niet aan te slepen door massaal bestellen van takeaway
Sinds de uitbraak van de coronapandemie zijn veel horecazaken overgeschakeld op takeaway. Nu dreigt er een tekort aan zakjes met tomatenketchup in de Verenigde Staten, waar het sausje razend populair is. De productie bij Kraft Heinz Co. draait op volle toeren, maar het bedrijf kan het aantal bestellingen niet bijhouden.