PREMIUM
Wilco begon ooit een wijngaard met tien wijnstokken en levert nu 10.000 flessen wijn per jaar af
Koken & etenPal naast de stad voelt het alsof we op het Franse platteland beland zijn. Gekrulde letters ‘Wijngaard Bilderhof’ sieren de poort: of het de ingang van een chique chateau in de Bordeaux betreft. Met een piepend geluid opent het hek... prompt bevinden we ons in een wijngaard! En tóch staan we toch echt op Dordtse grond.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Da's handig
Een vollere smaak aan je saus? Pas dit trucje toe
In de keuken kunnen kleine details vaak een groot verschil maken, weet Ramon Beuk. In de serie Da’s Handig geeft de kok wekelijks tips die koken voor jou makkelijker maken én je het vertrouwen geven dat het nooit meer kan mislukken. Vandaag: inkoken voor een vollere smaak. -
PREMIUMKoken & Eten
Zestien uur vasten, acht uur eten: met deze vijf gerechten hou je dat prima vol
Periodiek vasten of intermittent fasting kennen we ondertussen wel. Sterker nog, heel wat mensen schakelden tijdens de lockdown over op deze nieuwe manier van eten. Arts en auteur Servaas Bingé schreef erover in zijn boek 16:8: Met intermittent fasting naar een gezonder gewicht. -
PREMIUM
Kam, poten, hart, maag, niertjes, lever: alles van de kip is eetbaar
Een kip levert meer dan een steriele, blote kipfilet. Sterker, alle onderdelen zijn eetbaar, zegt chef-kok Nel Schellekens: ‘De kam is goddelijk in de salade. Van de klauwen werd vroeger kroepoek gemaakt.’ -
Wat Eten We Vandaag: Vegan appeltaart
Appeltaart, maar dan vegan. In dit recept gebruiken we plantaardige margarine en sojamelk, en dat doet niets af aan de smaak. -
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk.
-
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging -
-
-
PREMIUMEnergie2
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten? -
Wat Eten We Vandaag: Pasta met vegetarische gehaktballetjes, prei en champignons
Het is weer bijna weekend; maak er een ontspannen avond van met deze makkelijk te bereiden eenpanspasta.