Volledig scherm
PREMIUM

Zin in de herfst? Zo maak je de portobellosteak van Yotam Ottolenghi

Koken & etenMevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. De ‘Flavours’ van Yotam Ottolenghi gaan als warme broodjes over mevrouw Hamersma’s toonbank deze dagen.

  1. Anouk en Stephen willen Nederland veroveren met vegan-tegenhanger van de McDonald’s: ‘Niet doorsnee’
    PREMIUM

    Anouk en Stephen willen Nederland veroveren met ve­gan-tegenhan­ger van de McDonald’s: ‘Niet doorsnee’

    De Woerdense Anouk Hermanides en Stephen Nieuwenhuis hebben het er maar druk mee: naast de zorg voor hun vijf kinderen - die ze veganistisch opvoeden - openden ze in het afgelopen jaar twee veganistische restaurants in Utrecht en Rotterdam. Ze hebben de Canadese Copper Branch-formule naar Nederland gehaald en houden zich vast aan hun doelstelling: tientallen restaurants openen door heel Nederland.